Glow markedet

Glow markedet

Glow markedet er et hyggeligt sted at finde ting og sager til dig selv eller dem du holder af. Måske er der noget nyt eller brugt du lige mangler. Fra den 27. dec. forvandles julemarkedet til et hyggeligt loppemarked. Der vil være skiftende loppeboder, nogle er der den 27., og andre den 28. og igen nogle den 29. dec.
Nyd samtidig det familie- og børnevenlige lysunivers.

Børnene kan slå sig løs med leg og sjov i Glows børneområde, børnene kan tage en tur med Glow-toget, og er man ikke helt klar til at vinke på gensyn til julen endnu, kommer julemanden på besøg den 27. december og den 29. december i hele åbningstiden.

Glow Shop

Tag magien fra Glow med dig hjem, når du besøger Glow-butikken. I Glow-butikken finder du et sandt overflødighedshorn af lysende ting, herunder lyssværd, tryllestave, hårbøjler og enhjørning-hoppedyr.

Sulten?

Glow gør alt for, at gæsterne ikke skal gå sultne hjem. Derfor findes en masse forskellige food trucks med både noget til den store sult og noget til den søde tand. Se hele listen over udvalget af madboderne på Glow.

Læs mere

De 7 bedste julevents i Odense

Glow Odense: Vintereventyr Glem for en stund det kolde vintervejr, når du træder indenfor på Glow i Odense. Glow er, uden sammenligning, en af de allerbedste julefestivaller, som kan opleves…
Læs Mere

Glow Giver Glæden Tilbage

Julen er den mest vidunderlige tid på året. Juletiden bringer familier og venner tættere sammen, man hygger sig, nyder dejlig mad og ikke mindst giver hinanden gaver på kryds og…
Læs Mere