Glow toget

Alle folk ombord på Glow-toget!


Læn dig tilbage og tag en dejlig tur med Glow-toget, hvor du i roligt tempo bliver kørt rundt på Glow, for at nyde en lille pause. Det lille Glow-tog elsker at hjælpe med at bringe juleglade mennesker sammen, og det er ikke helt tilfældigt.

En gang for længe siden på en særligt stjerneklar nat, så Glow-toget et stjerneskud på himlen. Det lille Glow-tog skyndte sig at lukke sine øjnene og ønske. Glow-toget ønskede at kunne bringe mennesker sammen, fylde dem glæde og lade glæden vare ved. Pludselig kunne det lille Glow-tog mærke, en varm følelse i kroppen. Det sitrede så dejligt, og før toget vidste af det, begyndte han at lyse op. Præcis ligesom stjernerne over det lille tog på den mørke nattehimmel.

Den dag i dag gør Glow-toget stadig det, han elsker: fører mennesker sammen og bringer glæde blandt hverandre. Så snart han spotter den knitrende glæde i et barns øjne, kvitterer han med et lifligt fløjt fra sin skorsten.

Tog information

Gratis

Toget kører:

Hverdage kl.16.00-20.00

Weekend kl.13.00-20.00

Toget holder ”opladningspause” 1 gang i timen i 15 min., ellers kører toget non stop.

Det er selvfølgelig muligt som voksen at køre med i toget sammen med sit barn, dog max 1 voksen pr. togvogn.

 

 

Familieaften?

Skal I have en aften med familien ude af huset, er Glow det perfekte sted til at hygge med familien. Husk derfor også at tjekke Glows andre børnevenlige aktiviteter ud. Der er også mange muligheder for at holde børnefødselsdag hos Glow med pakkeløsninger der inkluderer mad og underholdning.

Læs mere

De 7 bedste julevents i Odense

Glow Odense: Vintereventyr Glem for en stund det kolde vintervejr, når du træder indenfor på Glow i Odense. Glow er, uden sammenligning, en af de allerbedste julefestivaller, som kan opleves…
Læs Mere

Glow Giver Glæden Tilbage

Julen er den mest vidunderlige tid på året. Juletiden bringer familier og venner tættere sammen, man hygger sig, nyder dejlig mad og ikke mindst giver hinanden gaver på kryds og…
Læs Mere