Fortrolighedspolitik

Glow Gardens er forpligtet til at beskytte fortroligheden af ​​de personlige oplysninger, du måtte give, mens du interagerer med vores hjemmeside. Vi anser personlige oplysninger for at være oplysninger om dig, der hjælper med at identificere dig som individ (f.eks. Dit navn, e-mail eller telefonnummer).

Personlige oplysninger indsendes frivilligt og kan omfatte:

  • Din email adresse
  • dit fornavn
  • dit efternavn
  • dit telefonnummer
  • dit postnummer
  • enhver anden frivilligt indsendt information

Når du abonnerer på vores e-mail liste eller udfylder en formular på vores hjemmeside, accepterer du, at vi indsamler dine personlige oplysninger med det formål at kontakte dig via elektroniske meddelelser gennem MailChimp. Ved at udfylde en formular på vores hjemmeside accepterer du, at nogle af vores elektroniske meddelelser kan have salgs indhold, herunder tilbud fra vores partnere og sponsorer. Du har ret til at trække dit samtykke til enhver tid ved at klikke på afmeldings linket, der findes nederst på hver e-mail.

Vi opbevarer dine personlige oplysninger så længe som nødvendigt for at give dig de oplysninger, du ønsker med dit abonnement. Som registreret EU / EØS har du ret til at vide, hvilke personlige oplysninger der indsamles fra dig, til hvilke formål og hvordan de behandles. Du har ret til at rette op og slette personlige oplysninger, samt retten til at begrænse behandlingen af ​​dine personlige data. Hvis du ønsker at udøve nogle af dine rettigheder under GDPR, bedes du kontakte os på odensesupport@glowgardens.com.

For at kunne levere de oplysninger og tjenester, du har anmodet om, deler vi dine personlige oplysninger med tredjeparter som e-mail-udbydere, IT-udbydere, billet tjenester, marketing- og reklamebureauer. Nogle af vores udbydere opererer uden for EU / EØS. I disse tilfælde overføres dine data sikkert til dem.

Denne privatlivspolitik er i overensstemmelse med Generaldirektoratet for Databeskyttelse (GDPR) og gælder kun for Glow Gardens hjemmeside. Selv om vi har links til tredjeparter på vores hjemmeside, gælder vores privatlivspolitik ikke for dem. Hvis du vælger at besøge et tredjepartswebsted via et link på vores hjemmeside, bedes du kontrollere deres egen politik om fortroligheden af personlige oplysninger.

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende vores privatlivspolitik og dine personlige oplysninger, bedes du kontakte os:

Glow Gardens
6690 216th St.
Langley, BC V2Y 1S6
Canada
https://www.glowgardens.com/

Test div