Et rigtigt eventyr kommer til Odense!

Vær med når det første europæiske kapitel bliver skrevet i det vintereventyr, som Glow i sandhed er. Magien sker i vintersæsonen 2019 i Odense, hvor Glow byder velkommen til verdens største indendørs juleevent fordelt over 6000 kvadratmeter, fyldt med fortryllende lys, glitrende eventyrfigurer og leg for hele familien.

Glow er julemarked på en helt ny måde i Danmark. Glow tager udgangspunkt i den nordamerikanske ekstravagante tankegang, hvor rendyrket familiehygge er allerhøjest på ønskelisten. Som gæst bliver man ført igennem et overdådigt lyseventyr fyldt med bl.a. oplyste træer, fortryllende sne, kæmpestore lysende gaver, glitrende slikkepinde, stjerneskud og et eventyrslot med tusindvis af glødende pærer.

– Glow er magi, nærvær og eventyrlige vinteroplevelser for hele familien. Her kan børnene lege, sanse og opleve, mens de voksne går på opdagelse i vores traditionelle julemarked med blandt andet food trucks, brugskunst og fynske lækkerier. I den mørke vintertid giver vi bogstaveligt talt gæsterne masser af lys og glæde og opfordrer dem til at bruge tid sammen med dem, de elsker, siger Sanne Brigsted, event manager for Glow Odense.

Glow´s første event blev lanceret i 2017 i Canada, og ekspanderer nu til USA og Danmark. Gæsterne der deltog det første år blev fortryllet under glimten af over en million julelys, og begejstringen er ikke til at tage fejl af. I 2019 forventes mere end 1 million mennesker at besøge Glow på en af deres ni lokationer i USA, Canada og nu også Odense.

Glow Odense er specielt glade for deres samarbejde med Destination Fyn, en meget vigtig partner på Fyn:

– Vi er glade for at byde en ny spændende partner indenfor i folden. Glow Odense har helt sikkert et potentiale for tiltrækning af turister på skæve tidspunkter i vintersæsonen og er blandt andet i kraft af sine åbningstider et stærkt supplement til klyngen. Det understøtter den fynske strategi om at være et attraktivt turistmål 365 dage om året, at eventen har valgt at starte sit europæiske eventyr netop her, siger Rasmus Hessum Hansen, chef for Destination Fyn.

Hvad kan du som gæst se frem til ved Glow Odense? Glæd dig til magiske lysoplevelser og hygge til hele familien indenfor i vores store lokaler på Faaborgvej 248 B, Odense SV. Tag familien og vennerne med for at opleve de smukke og eventyrlige julelys, og spadsere igennem den fortryllede skov hele vejen til julemandens værksted. I Glows vintereventyr er det kun fantasien, der sætter grænser, og uanset om man er barn eller voksen, kan man blive underholdt i form af interaktive lege, skattejagt, live underholdning, foodtrucks, et festligt julemarked og chancen for at møde selve julemanden!

For at fejre at Glow kommer til Odense, så har vi mange rigtig gode tilbud på både almindelige billetter og sæsonkort.
Bemærk venligst, at børn under 3 år kommer gratis ind på Glow.

Julen varer længe, og på Glow starter julen allerede i november. Vi kan næsten ikke vente med at åbne dørene op og byde jer velkommen i et fuldstændig magisk indendørs vintereventyr krydret med mere end en million smukke lys og glødende pærer, interaktive lyslege, lokale kunstnere, julehygge og mulighed for masser af familietid – alt sammen med udgangspunkt i kendte eventyr. Det bliver uforglemmeligt

Alle omborg på Glow toget!!
Eller bare hæng ud på vores sjove LED gynger!


Julemanden – Vi har e-mailet frem og tilbage med Grønland og Julemanden glæder sig meget til at komme til Odense!
PS: Du kan også prøve vores Glow Kopper – de voksne fortjener også en juledrink!
Glow kommer til Odense!

Bemærk: Glow vælger lokale velgørenhedsorganisationer i de byer hvor festivalen finder sted og giver tilbage til samfundet i form af penge og tøj indsamlinger, og mere.

Related Articles

Glow Giver Glæden Tilbage

Julen er den mest vidunderlige tid på året. Juletiden bringer familier og venner tættere sammen, man hygger sig, nyder dejlig mad og ikke mindst giver hinanden gaver på kryds og…
Læs Mere

De 7 bedste julevents i Odense

Glow Odense: Vintereventyr Glem for en stund det kolde vintervejr, når du træder indenfor på Glow i Odense. Glow er, uden sammenligning, en af de allerbedste julefestivaller, som kan opleves…
Læs Mere