Leg, lys og fantasi!


Underhold børnene i timevis i de mange børnevenlige rum. De kan hoppe, gynge, lege og danse. På vejen kan de hilse på julemanden og rigtig prinsesser!

Legepladser

Gå på opdagelse i Candyland og skab et helt nyt eventyr på legepladsen. Her er sjov og magi for børn i alle aldre!

Hoppende legedyr

Rejs hele vejen igennem Candyland på ryggen af de hoppende enehjørninger.

 

LED Gynger

Her er er masser af interaktive leg, hvor børn kan sanse og lege og på magisk vis skifte farve på LED-gyngerne og de lysende hinkeruder blot ved at trykke, kravle og kure rundt.

Glow toget

Tag en fornøjelig tur rundt på Glow med Glow-toget og oplev den magiske stemning.

 

Læs mere
Julemanden

På Glow kan du møde julemanden før han tager turen hjem! For mere information og tidspunkter for hvornår julemanden besøger Glow, klik nederst.

Læs mere
Børnefødselsdag

Planlæg jeres børnefødselsdag på Glow Odense! Vi har de perfekte rammer, for at kunne give dit barn og deres venner en uforglemmelig dag med magiske, sanselige og eventyrlige oplevelser. Der er mulighed for, at vælge et tema, mad og drikke pakker til fødselsdagen, samt en værtinde eller anden underholdning med priser per deltager fra 199 kr.  Tag en snak med os om tilgængelighed og pris. Download Information.

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål


Mad muligheder

Børn kommer ikke til at gå sultne fra Glow. Der er masser af børnevenlige retter at vælge imellem, så små maver også kan mættes med dejligt og nærende mad, lige til at spise, såsom: hot dogs, æbleskiver, shawarma og hamburger, øko pandekager, grill retter m.m.

Puslerum

Ja, ved siden af garderobe og handikaptoilet findes der et puslerum.

Er det barnevogns venlig?

Ja det kan man i hvertfald, ved ind- og udgang til Glow Odense er der ramper der overholder de gældende krav for hældning og gør det let at komme rundt med klapvogn.

De 7 bedste julevents i Odense

Glow Odense: Vintereventyr Glem for en stund det kolde vintervejr, når du træder indenfor på Glow i Odense. Glow er, uden sammenligning, en af de allerbedste julefestivaller, som kan opleves…
Læs Mere

Glow Giver Glæden Tilbage

Julen er den mest vidunderlige tid på året. Juletiden bringer familier og venner tættere sammen, man hygger sig, nyder dejlig mad og ikke mindst giver hinanden gaver på kryds og…
Læs Mere