Glow Giver Glæden Tilbage

Julen er den mest vidunderlige tid på året. Juletiden bringer familier og venner tættere sammen, man hygger sig, nyder dejlig mad og ikke mindst giver hinanden gaver på kryds og på tværs. Men for mange er julen også en dyr tid og adskillige familier må hvert år indse, at de ikke har råd til at gøre de samme ting, som andre familier der har et større økonomisk råderum.

Glow vil gerne sikre, at så mange familier som overhovedet muligt får muligheden for at opleve eventyret og magien på Glow. Derfor arbejder Glow-teamet løbende på at finde ud af, hvordan de kan give noget tilbage til de mennesker, som har færre midler end andre. Resultatet af dette hedder ‘Glow giver glæden tilbage’. Med ‘Glow giver glæden tilbage’, får nogle af de økonomisk sværest stillede familier, muligheden for at opleve Glow. Der kan ansøges allerede i dag!

I 2018 fik  Glow givet over 6000 særligt økonomisk trængende familier en rigtig flot oplevelse med gratis familiebilletter.

Set i lyset af sidste års store succes, støtter Glow også i år op om en masse lokale tiltag, der hjælper socialt udsatte. Dette sker gennem Glows eget ‘Glow giver glæden tilbage’-tiltag samt via overskuddet fra salget af billetter til Glow. I Odense kan man også donere til Julemærkehjemmene, som hjælper udsatte børn med at få glæden og selvværdet  tilbage. 

Tags

Glow

Related Articles