Bliv involveret

Samarbejdspartnere

Glow er netop afsluttet for 2019!

Glow Odense sælger ud!

Du har mulighed or at gøre et udsædvanligt godt kup når Glow Odense sælger ud i starten af januar.
Glow Gardens fortsætter i 2020, på hvilken lokation vides endnu ikke, og af netop den årsag sælger Glow teamet ud af alt fra servietdispensere, ismaskine, barmoduler, borde/bænkesæt til lysudstillings elementerne.

Oprydningsudsalg: Det foregår den 8. og 9. januar kl. 10.00-12.00 på Glows address i Dyrup: Faaborgvej 248B, 5250 Odense SV.

Betaling: Mobilepay på beløb under 5000 kr. Det er muligt at få tilsendt faktura på beløb over 5000 kr.

—————
Vi leder altid efter lokale virksomheder der har lignende værdier, mål og målgrupper som Glow, så hvis din virksomhed kan identificerer sig med Glows værdier, vil vi gerne drøfte mulighederne for et stærkt samarbejde.

Salgsfremmende samarbejde

Vil du gerne sælge billetter til Glow Odense?

Vi indgår gerne givende samarbejder. Du får efter indgåelse af en aftale tilsendt et unikt link du kan dele med dine kunder.

Sociale medier & nyhedsbrev samarbejde

Har du en stærk social reach og synes du, at dit brand og publikum er et godt match til Glow? Så hører vi gerne fra dig med henblik på at udvikle et spændende brand-awareness samarbejde.

On-site samarbejde

Skab et skræddersyet samarbejde der integrerer dit brand / produkt i vores udstilling på Glow og som samtidig skaber en meningsfuld oplevelse for vores gæster.

Kontakt os for at diskutere et skræddersyet samarbejde.